Starity

Készül az Átkozott boszorkák folytatása Sandra Bullock és Nicole Kidman főszereplésével!

2024. június 11. 16:04   |   Szerző: Four

A két színésznő egy régi filmjük folytatásában szerepelhet, körvonalazódik a projekt.

hirdetés

Sandra Bullock és Nicole Kidman ismét közös filmben fog szerepelni: tervben van ugyanis az 1998-as Átkozott boszorkák folytatása. 

A két színésznő mellett az eredeti produkció készítői is visszatérnek: Robin Swicord és Adam Brooks lesznek a forgatókönyvírók, illetve Denise Di Novi mellett Kidman és Bullock is producerek lesznek. Arról egyelőre azonban nem sokat tudni, hogy miről fog szólni a folytatás. 

Az eredeti produkciót Alice Hoffman 1995-ös regénye ihlette, mely szerint Sally (Bullock) és Gillian Owens (Kidman) felmenői boszorkák voltak, a két lányt pedig miután szüleik meghaltak, bolondos nagynénjük nevelte fel, aki szintén hitt a varázslatos örökségükben. Az Owens lányokat azonban szörnyű átok sújtja: bármelyik férfi, aki beléjük szeret, rövid időn belül meghal. Sally és Gillian különböző módon próbál megküzdeni a helyzettel: előbbi kizárja a varázslatot az életéből, utóbbi pedig mindig abban reménykedik, hogy rátalál a szerelem. A káosz akkor költözik be az életükbe, amikor Gilliant védve a két lány véletlenül megöl egy erőszakos férfit.

via Deadline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek