Starity

Kevin Jonas már egy éve házas

2010. december 21. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy éve, hogy Kevin Jonas elvette feleségül Danielle Deleasát, és a páros boldogabb, mint valaha. Az egyéves évfordulójukat nem máshol ünnepelték, mint a csillogó Disney Worldben.

hirdetés
Kevin Jonas már egy éve házas

Kevin és Danielle, akik egy bahamai nyaralás során találkoztak, 2009. december 19-én mondták ki a boldogító igent a New York-i Long Islanden.

Pontosan egy évvel ezután az egyik Jonas fivér úgy ünnepelte az évfordulót, hogy elvitte feleségét Lake Buena Vistába, ahol megtalálható a floridai Walt Disney World Resort. Rengeteg képet csináltak, amelyből legtöbb a kastély előtt, Hamupipőkével és a Herceggel készült.

„Boldog évfordulót a csodálatos feleségemnek. Életem végéig szeretni foglak!” – küldte Kevin a romantikus üzenetet Twitteren. Természetesen az együttes másik két tagja is gratulált a párnak. „Boldog évfordulót a tesónknak és sógornőnknek. Szeretünk titeket, srácok.”

Ezalatt az emberek az interneten és Twitteren egyaránt csiripeltek róluk, ezáltal az egyik legbeszédesebb témává váltak, ami Danielle-t még izgatottabbá tette. „Ez annyira klassz, Kevin, totál ledöbbentem, amikor megláttam, hogy a legtöbbet beszélt témák között vagyunk! Köszönöm!”

A többi fotót az eseményről ide kattintva nézheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek