Starity

Harry herceg házat keres Angliában - Meghan Markle nélkül

2024. június 12. 08:08   |   Szerző: Four

A herceg szeretne otthont találni magának Angliában, és megvan az oka, hogy miért keresi egyedül.

hirdetés

Harry herceg ugyan elköltözött Angliából, de nem szakított a hazájával, sőt: elkezdett hiányozni neki a régi otthona. 

Tom Quinn, a brit királyi család szakértője szerint a herceg "hiányolja a londoni élete bizonyos részeit":

Véget ért az az időszak, amikor Harry herceg mindent újnak és izgalmasnak talált az Egyesült Államokban. Úgy érzi, korábban rózsaszín szemüvegen keresztül nézte a világot. 

- mondta.

Quinn szerint Harrynek hiányoznak az egyetemi barátai és a katona ismerősei, akik eddig állítólag nem látogatták meg őt Kaliforniában, mert "nem jönnek ki jól Meghannel."

Harry eltökélte, hogy talál magának egy otthont Angliában: részben ezért is pereskedik még mindig, hogy a brit adófizetők pénzéből biztosítsanak neki testőröket. 

- mesélte. 

A herceg és a színésznő nem rendelkezik állandó lakhellyel Angliában, tavaly ugyanis Károly király "kilakoltatta őket" korábbi otthonukból, Frogmore Cottage-ból. A Page Six szerint a procedúra még janurában kezdődött meg, röviddel azután, hogy megjelent Harry botránykönyve, a Tartalék. 

Tavaly júniusban tehát Markle-ék kiköltöztek a windsori birtokon található otthonukból, de így sem szűkölködnek: Montecitóban, egy 14 millió dolláros villában élnek, amely 16 hálószobával rendelkezik illetve teniszpálya is tartozik hozzá. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek