Starity

Timothée Chalamet és Tom Holland is szerepelhet a Beatlesről szóló filmben

2024. június 12. 19:07   |   Szerző: Four

A két színész közös produkcióban kaphat szerepet, kiderültek a részletek a projektről.

hirdetés

Különlges projektbe fogott bele Sam Mendes rendező: a Beatlesről készül nem egy, hanem rögtön négy különálló filmet forgatni.

Egyelőre még kezdeti fázisban van a tervezgetés, de sok rizikóval járhat a hosszú munkafolyamat: az In Touch Weekly bennfentese szerint nagy meggyőzőerőre van szüksége a szakembernek ahhoz, hogy zöld utat kapjon az elképzelése, ráadásul az összes produkciót ugyanabban az évben, 2027-ben tervezi megjelentetni. 

A legnagyobb rizikója a projektnek, hogy a négy film közül a leggyengébb alapján fogják megítélni. Más szóval, a filmeknek tökéletesnek kell lenniük, különben mi értelme? Sam Mendes soha nem csinált egyhuzamban négy kiváló filmet, de pont ez az a kihívás, ami most izgatja. 

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

Úgy tudni, hogy olyan ismert nevekkel akarja megcsinálni a produkciókat, akik bevonzzák a fiatalabb közönséget is a mozikba: tanulván az utóbbi években népszerűvé vált életrajzi filmekből (Austin Butler, Taron Egerton és Rami Malek is nagy sikerre tett szert, amikor elvállalták egy-egy ikonikus zenész szerepét), erős esélyes lehet Tom Holland, Timothée Chalamet és Jeremy Allen White is. 

Nyílt titok, hogy a Sony nagyon szeretné leforgatni Tom Hollanddal a következő Pókember-filmet, de Tom éhezik az olyan szerepekre, amelyek segítenének neki kiteljesedni a színészi karrierjében. Ha elvállalná George vagy John szerepét, akkor az megoldaná ezt a problémát: a Sony "családjában" maradna. És nem lehet figyelmen kívül hagyni Timothée Chalamet-t sem, mert most annyira népszerű, de azzal, hogy jelenleg épp Bob Dyalnt alakítja, lehetséges, hogy trükkös lenne egy újabb zenei szerepben látni.

- jelentette ki a forrás, és hozzátette, Jeremy Allen White is a potenciális esélyesek között van.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek