Starity

Már ilyen nagyok Kendra Wilkinson gyerekei

2024. június 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Kendra az Instagramon büszkélkedett el imádott gyermekeivel, akik már a tinédzserkorba léptek.

hirdetés

A Playboy-villa lányai egykori sztárja, Kendra Wilkinson most ünnepelte 39. születésnapját, melynek apropójából gyerkőceivel, a 14 éves Hankkel és a 10 éves Alijah-val a malibui Nobu étteremben fogyasztottak el egy pompás ünnepi fogást. Innen posztolt az Instagramra Kendra, rajongói pedig meglepődve tapasztalták, milyen nagyot nőttek a tévésztár csemetéi azóta, hogy nem látták őket.

Kendra nemrég arról is beszámolt a követőinek, hogy fia felvételt nyert az Oaks Christian Schoolba, és ott kezdi meg a középiskolai tanulmányait ősszel.

Nagyon szeretlek és láttam mindazt a kemény munkát, ami eljuttatott idáig. Nagyon büszke vagyok rád, kisfiam! Csak így tovább!

– biztatta kamasz fiát a valóságshow-sztár. Hank Baskett, a gyerekek apja is bátorító szavakkal illette az ifjabbik Hanket:

A büszke szó nem egészen fejezi ki azt, amit most érzek. Az élet nagy dolgai nem hullanak az ember ölébe áldozatok, kemény munka és elköteleződés nélkül... ezek mindegyike meghatároz téged. Gratulálok az utadon megtett újabb lépéshez! Alig várom, hogy a tanúja legyek önnön növekedésednek!

Kendra és Hank 2008-ban jegyezték el egymást – mialatt az akkor 21 éves lány még a Playboy-villában élt Hugh Hefner barátnőjeként –, esküvőjükre pedig 2009-ben, az imént említett villában került sor. A szőke szépség később saját valóságshow-t kapott, Kendra és Kendra on Top címmel, melyekben nyomon követhettük a szerelmesek életének meghatározó pillanatait. A kapcsolat azonban mégsem bizonyult működőképesnek, így 2018-ban Kendra beadta a válókeresetet, gyermekeiket azonban azóta igyekeznek megosztott felügyelet mellett, barátokként felnevelni.

Jól megy az együttműködés. A gyerekek nagyon boldogok. Én csak igyekszem rájönni, ki is vagyok most

– nyilatkozta 2023 júniusában Wilkinson.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek