Starity

Katalin hercegné először jelent meg nyilvánosan a rák diagnózisa óta

2024. június 15. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Katalin hercegné és Károly király is megjelent a a Buckingham-palota erkélyén a Trooping the Colouron szombaton.

hirdetés

Katalin hercegné és a szintén rákkal küzdő apósa, III. Károly király is megjelent a Buckingham-palota erkélyén a Trooping the Colour szombati napján. A páros jókedvűnek tűnt. Az interneten elkezdet terjedni egy klip, amin a walesi hercegné kuncogva beszélgetett az uralkodóval, aki ugyancsak nevetett.

Nézzétek meg a természetes közelséget és melegséget Károly király és a walesi hercegné között

- írta egy közösségi médiafelhasználó X-en.

Imádja őt. Katalin hercegné olyan neki, mintha a lánya lenne. Olyan szerencsések vagyunk, hogy ő a brit királyi család tagja, Nagy-Britannia leendő királynéja

- írta egy másik.

Márciusban Katalin és Károly állítólag leültek egy privát ebédre, hogy megbeszéljék "közös egészségügyi tapasztalataikat". Egy hónappal korábban a Buckingham-palota bejelentette, hogy a 75 éves királynál rákot diagnosztizáltak egy "jóindulatú prosztata-megnagyobbodás miatt végzett rutinszerű kórházi beavatkozást" követően. Ezután ideiglenesen visszalépett a királyi feladatoktól, hogy a kezelésre koncentrálhasson.

Katalin hercegné márciusban bejelentette, hogy nála is rákot diagnosztizáltak, miután hasi műtéten esett át. Ezután néhány hónapig kemoterápiára járt, szombaton először tért vissza a nyilvánosság elé, hogy részt vegyen a király éves születésnapi felvonulásán.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek