Starity

Jessica Alba ezt gondolja szexszimbólum státuszáról

2024. június 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A 43 éves barna hajú szépség egy podcastban mesélt arról, milyen érzés számára szexszimbólumnak lenni.

hirdetés

Jessica Alba hosszú kihagyás után nemrég a Robbanáspont című akciófilmben szerepelt – többek között ennek az apropóján kapott meghívást a What Now? with Trevor Noah podcastba. A műsorban arról kérdezték a színésznőt, milyen nyomást gyakorolt rá az, hogy már a karrierje kezdetén szexszimbólumként hivatkoztak rá.

Úgy érzem, nem számít, milyen szerepeket vállaltam el, legyen az egy táncos film, amivel fiatal lányokat inspirálhatok, mint amilyen a Honey volt; vagy én voltam a Sötét angyal, egy génmanipulált szuperember; de lehettem én Sue Storm, az anyaszerű szuperhős is, mindig úgy érezték, hogy el kell engem adniuk a férfi rajongóknak egy bizonyos módon

– magyarázta Jessica, majd bővebben is kifejtette a véleményét:

Úgy gondolom, nehéz ezt elfogadniuk az embereknek. Miután már volt egyszer egy elképzelés a fejükben rólad, aztán megjelesz a Maxim, az Esquire és a GQ magazinban nehéz elképzelniük, hogy intelligens lehetsz, van lelked, mély érzelmekkel rendelkezhetsz vagy bármilyen módon, de dinamikus lehetsz. Ezekkel a sztereotípiákkal nekem is meg kellett birkóznom még saját magam kapcsán is.

Ha lemaradtál volna, Jessica a közelmúltban tinédzser lányaival, Honorral és Havennel együtt jelent meg új filmje Los Angeles-i premierjén, ahol bebizonyosodott: az alma nem esett messze a fájától. Lányai elbűvölőek és magabiztosak voltak a vörös szőnyeges eseményen, akárcsak híres anyukájuk.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek