Starity

Kevin Costner a szerelmi életéről vallott: ez van köztük Jewellel

2024. június 20. 20:08   |   Szerző: Four

A színész sokak szerint összejött az énekesnővel, most ő maga mesélt a dologról.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Kevin Costner feltehetően továbblépett a válása után és már meg is találta az új párját Jewel személyében, akivel a Brit Virgin-szigetekre utazott, az énekesnő alapítványának jótékonysági tenisztornája kapcsán. 

Costner azonban most cáfolta a pletykát, hogy romantikus szálak fűzik a hírességhez: Howard Stern interjújában vallott arról, hogy pusztán barátság van köztük. 

Jewel és én barátok vagyunk. Sosem randiztunk. Nagyon különleges ember, és nem szeretném, hogy ezek a pletykák tönkretegyék a barátságunkat. Ő fontos számomra. 

- mondta, majd azt is elárulta, hogyan találkoztak: 

Richard Branson évek óta kért arra, hogy látogassak el Necker Islandre, és most végre igent mondtam. Elvált vagyok, szingli apuka, és tudod, már 10 éve kérte, hogy utazzak el a szigetre. 

- mondta a színész. Hozzátette, nem egyedül ment, vele tartott több civil illetve Emma Watson és Jewel is. 

[Jewel] olyasvalaki, akivel nagyszerű beszélgetéseink voltak Emmával együtt. A pletyka az volt, hogy magángéppel utaztam el Jewel társaságában és vele is jöttem vissza. De rajtam kívül még kilenc ember ott volt én pedig nem akartam, hogy a média elrontsa a barátságunkat... Sokat beszélgettünk üzenetben, nagyon intelligens, kemény dolgokon ment keresztül, és jóban vagyunk. Nincs köztünk románc és sosem randiztunk. 

- mesélte. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek