Starity

Matthew McConaughey kis híján elbúcsúzott a színészettől - ennyi ideig nem kapott munkát

2024. június 20. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, egy hosszú szünet után elgondolkozott, hogy nem ez az ő hivatása.

hirdetés

Matthew McConaughey kis híján elbúcsúzott a színészkarrierjétől: a híresség egy idő után úgy döntött, romcomok helyett inkább drámákban szeretne szerepelni, ám két évig nem jöttek a felkérések. 

Amikor Hollywood azt akarta, hogy menjek az egyik irányba, én általában a másik irányba indultam el. A romcom-éveimnek volt egy kifutási ideje, de sikerült néhány emlékezetes filmet csinálnom. Ugyanakkor ki akartam próbálni más dolgokat is. 

- nyilatkozta az Interview magazinnak.

McConaughey "félelmetesnek" írta le azt az időszakot, és elárulta, rengeteget beszélgetett arról a feleségével, hogy új karrierbe kezd. Még elépzelése is volt arról, hogy mivel szeretne foglalkozni: tanárként vagy erdei túravezetőként is szívesen dolgozott volna, illetve zeneszerzést tanult volna.

Őszintén, azt hittem, hogy kikerültem Hollywoodból, mert leléptem a kikövezett útról. Az útról, amelyről Hollywood azt sugallta, azon kellene járnom - és mivel nem tettem, azt mondta: "Cse**d meg, haver. Maradtál volna ott, ahol vagy. Viszlát!" Ijesztő volt, mert nem tudtam, mikor jutok ki a sivatagból. 

A színész nem pontosította, hogy mikor tartott kényszerpihenőt, de 2007 és 2010 között nem forgatott, annak ellenére, hogy előtte olyan kasszasikerekben szerepelt mint a "Szeretném, ha szeretnél", vagy a "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt". 

2013-tól azonban megtalálták a komoly szerepek: ekkor vállalta el A Wall Street Farkasát illetve 2014-ben szerepet kapott a "Mielőtt meghaltam" című produkcióban, amelyért Oscar-díjat kapott.

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek