Starity

Justin Timberlake önbizalmát nagyon megtépázta a letartóztatása

2024. június 21. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekes próbál úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, de közben csorba esett az önbizalmán.

hirdetés

Nagyon nem tett jót Justin Timberlake megítélésének a rendőrségi ügye: az énekes ma Chicagóban lép fel, jövő héten pedig a Madison Square Gardenben, de egyelőre kérdéses, mennyire lesznek lelkesek a rajongói. 

A 43 éves híresség a The Post forrása szerint "egyáltalán nem ott tart a karrierjében", ahogy azt elképzelte, és a letartóztatása miatt akár vakvágányra is futhat a karrierje. 

Az új lemeze nem ért el túl nagy sikereket, és nem látom, hogy Justin nagy filmszerepeket kapna mostanság. Én úgy látom, Justin megítélése Hollywoodban az, hogy egy kissé bunkó és idegesítő. 

- mesélte a bennfentes. 

A "The Forget Tomorrow" világkörüli turnéjára nem igazán fogytak a jegyek, és a forrás szerint ennek az lehet az oka, hogy Justin "aranyifjú" szerepe lecsengett, mert "túl nagy az egója". 

Valószínűleg az sem segített az önbizalmán, hogy az őt igazoltató rendőr nem ismerte fel, mert annyira fiatal volt, hogy az ő generációja már nem hallgatja Timberlake-et. Természetesen a felesége, Jessica Biel sem örült a dolognak: az Us Weekly szerint "borzasztó mérges" Justinra. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek