Starity

Brad Pitt készen áll arra, hogy megkérje Ines de Ramon kezét

2024. június 21. 17:05   |   Szerző: Four

Esélyes, hogy a színész szeretne még egy esküvőt: készen áll a lánykérésre.

hirdetés

Habár Brad Pitt és Angelina Jolie válása a hollywoodi sztárok történetének egyik legcsúnyább szakításának tűnik, a színészt ez nem tántorítja el attól, hogy újra házasságra adja a fejét. Sőt, a Life & Style forrása szerint már most készen áll arra, hogy megkérje szerelme, Ines de Ramon kezét. 

Az a hír járja, hogy Brad azt tervezi, idén nyáron teszi fel a nagy kérdést, és hogy bármelyik pillanatban megtörténhet az eljegyzés. Az igazság az, hogy Brad már egy ideje készen áll a lánykérésre. Annyira boldog Inesszel. 

Ismerősei szerint üdítően hat a sztárra az, hogy milyen nyugalmasan él a 34 éves ékszertervezővel, aki 2022-ben vált el a Vámprínaplók sztárjától, Paul Wesley-től. Ugyanakkor jóbarátja, George Clooney és annak felesége nem biztos, hogy örülni fog a színész döntésének: Amal Clooney ugyanis nem igazán kedveli Brad választottját. 

Brad a tökéletes pillanatban találkozott Inesszel, volt ideje változni a válása után. Amikor tavaly Ines odaköltözött hozzá, tudta, hogy lehet közös jövőjük. 

És még a családalapítás is benne van a pakliban: 

Brad és Ines már beszélgettek arról, hogy lehetne közös gyerekük, és nagyon lelkes ebben a témában. 

- nyilatkozta a színészről az illető, aki szerint a lány próbálja kibékíteni Pitt-tet a gyerekeivel - bár minden jel szerint egyre inkább eltávolodnak tőle: legutóbb Shiloh is úgy döntött, hogy megválik az apai vezetéknevétől, és csak a Jolie-t használja. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek