Starity

Gyermeket vár Péterfy Bori

2010. december 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péterfy Bori, Magyarország egyik legkiválóbb énekesnője hamarosan anyai örömök elé néz – jelentették be zenésztársai, azaz a Love Band tagjai nemrég hivatalos oldalukon. A kismama érdekében szünetel egy ideig a zenekar, de elárulták, vissza fognak térni.

hirdetés
Gyermeket vár Péterfy Bori

Péterfy Bori neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng, de akik járatosak a magyar zenében, biztos, hogy ismerik – ugyanis ő Magyarország egyik legjobb és legelismeretebb énekesnője, zenekarával, a Love Banddel együtt.

Nemrég örömhírt jelentettek be a Péterfy Bori és a Love Band nevű zenekar tagjai hivatalos oldalukon: közzétették ugyanis, hogy énekesnőjük babát vár! A csapat tagjai emellett azt is megírták, hogy ideiglenesen szünetelnek, s csak Borin fog múlni, mikor térnek majd vissza.

Jövő februárban adja utolsó koncertjét a zenekar, és utána leáll. Az, hogy mikor jövünk vissza, az persze elsősorban a kis családon múlik majd, egyelőre mindenki lelkes! Valamiféle ideiglenes búcsúkoncertet tervezünk január végére, a betervezett koncerteket megtartjuk. A zenekar őszintén gratulál a kismamának és a kispapának!– nyilatkozták a zenészek.

Addig is sok boldogságot és egészséget kívánunk Borinak, a babának és az egész családnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek