Starity

Öngyilkossági szándéka miatt hetekig kezelték egy klinikán Jared Padaleckit

2024. június 24. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

A 41 éves színész egy podcastban mesélt arról, milyen mélyen volt lelkileg.

hirdetés

Jared Padalecki hosszú évek óta Hollywood krémjéhez tartozik, de saját bevallása szerint ezzel együtt neki is meg kellett küzdenie a maga démonaival. A színész Tommy DiDario I've Never Said This Before című podcastjának legfrissebb epizódjában mesélt arról, hogy 2015-ben olyan mély letargiába süllyedt, hogy az is megfordult a fejében, hogy véget vet az életének.

2015-ben történt, amikor volt egy nagyon mély pillanatom, hagytam, hogy a gondolataim átvegyék felettem az irányítást és öngyilkos gondolataim támadtak. Felhívtam a feleségemet [Genevieve Padalecki], aki arra kért, menjek haza

– elevenítette fel a színész, aki szerencsére elég erős volt ahhoz, hogy belássa: segítségre van szüksége.

Hazatértem, aztán pár hétre befeküdtem egy klinikára és azóta sem támadtak ilyen jellegű gondolataim, egyetlen pillanatra sem. Totális újrakezdésre volt szükségem. 15 évet töltöttem ebben az iparban. Az ember meghallgatásra, vörös szőnyeges eseményekre jár, ahol a Hogy vagy, Jared? kérdésre nem azt a választ várják, hogy A mai nap durva volt, semmit nem aludtam., hanem azt hogy Szuperül! Izgatott vagyok, amiért itt lehetek!. Túl sokáig csináltam azt, hogy arra fókuszáltam, mi a legjobb annak, akivel beszélek ahelyett, hogy egyszerűen csak őszinte lettem volna. Nem úgy viselem ennek terhét, mint valami Skarlát betűt. Nem szégyenkezek azért, mert terapeutához járok és megjártam egy klinikát is. Büszke vagyok rá és elmondom mindenkinek. [...] Kérlek, legyetek nyitottak, osszátok meg azt, amin keresztülmentek és keressetek valakit, akivel beszélni tudtok – legyen az egy barát vagy szakember. Beszéljetek őszintén!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek