Starity

Nina Dobrev szeretne sorozatban szerepelni, de semmi sem tetszik neki annyira, mint a Vámpírnaplók

2024. június 25. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, nyitott arra, hogy sorozatban szerepeljen a Vámpírnaplók után is.

hirdetés
Nina Dobrev szeretne sorozatban szerepelni, de semmi sem tetszik neki annyira, mint a Vámpírnaplók
Fotó: hu.depositphotos.com

Nina Dobrev készen áll arra, hogy sorozatban szerepeljen, de még nem találta meg a megfelelő produkciót. A színésznő új filmje, a Reunion premierjén mesélt arról, hogy a Vámpírnaplók óta nem nagyon vállalt sorozatszerepet, 2019-ben 13 epizód erejéig játszott a "Fam" című produkcióban, de leginkább filmekre szerződött. 

Nem feltétlen teszek különbséget film és sorozat között. Eddig viszont nem találtam semmi olyat, ami izgalommal töltött el. Semmi olyat, amibe - ha mondhatom így - hosszú időre belemélyeszthetem a fogam. 

- mondta, majd így folytatta: 

A karakternek olyasvalakinek kell lennie, aki kihívást jelent nekem, vagy teljesen más, mint azok, akiket korábban játszottam. 

A híresség 134 epizódon keresztül játszotta Elena Gilbertet a Vámpírnaplókban, 2015-ben azonban búcsút mondott a sorozatnak. Állítása szerint vannak bizonyos hátulütői annak, ha az ember elvállal egy sorozatszerepet:

Ugyanazt a karaktert játszod elég hosszú időn keresztül. Régen, amikor sorozatot forgattam, 24 epizód volt egy évad, minden rész egy óráig tartott. Mostanában már nem ilyen hosszúak az évadok. Sokkal fenntarthatóbb, és egy történetet jobban be lehet mutatni kevesebb epizóddal. Úgy érzem, hogy nyitott vagyok rá. 

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek