Starity

Kiderült, miről fog szólni a Nem férek a bőrödbe második része

2024. június 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A 2003-as nagysikerű vígjáték folytatása várhatóan 2025-ben kerül a mozikba.

hirdetés

Lindsay (Anna) és Jamie (Tess) I Fotó: Walt Disney Pictures

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Walt Disney Pictures bejelentette: megkezdődött a Nem férek a bőrödbe második részének forgatása. Az már biztos, hogy a folytatásban is Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis játsszák a főszerepeket, mellettük pedig visszatér még Chad Michael Murray, Mark Harmon, Rosalind Chao, Lucille Soong, Haley Hudson, Christina Vidal Mitchel és Stephen Tobolowsky is. 

Mostanra az is kiderült, hogy a Nisha Ganatra-rendezte produkció középpontjában egy többgenerációs csavar áll majd, amire sok évvel azután kerül sor, hogy Tess és lánya, Anna testet cseréltek a kínai étteremben történt perpatvart követően. Az E! Online értesülései szerint a folytatásban Annának meg kell biróznia azzokkal a kihívásokkal, melyek lánya és leendő mostohalánya mellett, két család összevonásából adódnak és rá kell jönnie, hogy van úgy, hogy „a villám kétszer is lecsaphat ugyanoda”.

Nagyon izgatott vagyok, amiért ismét együtt dolgozhatok Jamie-vel. Általában majdnem minden másnap beszélünk egymással, szóval szerintem nagyon jól fogjuk érezni magunkat a film forgatása közben

– nyilatkozta Lindsay a People-nek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek