Starity

Bridgerton: csalódtak a rajongók Francesca történetében, így reagált a regények írónője

2024. június 25. 12:12   |   Szerző: Four

A harmadik évadban kiderült egy érdekesség Francesca történetéről, de nem mindenki örült neki.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz!

 

A Bridgerton harmadik évada Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) szerelmének beteljesülését követte végig, de többek között Colin egyik húga, Francesca (Hannah Dodd) is férjhez ment John Stirlinghez (Victor Alli). A lány azonban a legutolsó elpizód szerint valószínűleg végül nem Johnba, hanem annak unokahúgába, Michaelába fog igazán beleszeretni. 

A Julia Quinn által írt "Rossz kor" című kötetben a lány eredetileg John unokafivérébe, Michaelbe habarodik bele miután férje tragikus hirtelenséggel meghal, de Jess Brownell, a sorozat készítője nemrég elárulta, úgy tervezi, változtatni fog, és Francesca queer történetszálat kap. 

A Bridgerton-könyvek rajongóinak egy része azonban nem igazán örült a döntésnek, így aztán Quinn nyílt levélben árulta el, hogy áldását adta a változtatásra:

Sok Bridgerton rajongó fejezte ki a meglepetését, illetve a csalódását a harmadik évad végén történt csavarral kapcsolatban: hogy Michael Stirling, akivel Francesca szerelembe esik a Rossz korban, ezúttal Michaela lesz. (...) Amikor Jess Brownell először megkeresett azzal, hogy Michael karaktere legyen inkább Michaela a sorozatban, úgy voltam vele, hogy több információra van szükségem, mielőtt beleegyezem. 

- írta, és hozzátette, nagyon fontos volt neki, hogy érződjön, Francesca mennyire szerette Johnt. 

Bárki, aki az elmúlt négy évben látott velem interjút, tudja, mennyire fontos nekem, hogy a Bridgerton világa sokszínűbb és befogadóbb legyen. (...) Köszönöm a rajongóknak és az olvasóimnak a visszajelzést. Hálás vagyok a megértésetekért, és mélyen megérintett, hogy milyen elkötelezetten ragaszkodtok a Bridgerton karaktereihez. Arra kérlek titeket, hogy szavazzatok egy kis bizalmat a jövőben nekem és a Shondaland csapatának. Úgy gondolom, végső soron két történetet kapunk, az egyiket filmvásznon a másikat könyvben, és mindkettő gyönyörű lesz és megindító. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik karakter lesz a negyedik évad középpontjában, de annyi már biztos, hogy legalább két évet kell várni az új részekre. 

via Deadline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek