Starity

Barátságból lett szerelem! Így szeretett Dove Cameron Damiano Davidbe

2024. június 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Bár első ránézésre úgy tűnhet, nem sok közös van a színésznőben és rocksztár szerelmében, a pár nagyon is közös nevezőn van.

hirdetés

Dove Cameron az amerikai Cosmopolitan magazinnak mesélt arról, hogyan találkozott először a Måneskin éléről ismert Damiano Daviddel és miképp alakut át ismeretségük barátsággá, majd szerelemmé.

Először a 2022-ben megrendezésre került VMA-n találkoztunk, ahol ő és a bandája, valamint én is jelölve lettünk ugyanarra a díjra... Néhány hónappal később a csapatuk megkeresett engem és meghívott az albumuk megjelenésére. Nem tudtam ott lenni, de azt gondoltam, nagyon édes tőlük, hogy gondoltak rám, pedig még csak egyetlen alkalommal találkoztunk. Volt, hogy a zenekarral azt gondoltuk, szóba jöhetne köztünk egy kollaboráció. Felvettek valamit, én pedig bementem a stúdióba és ráénekeltem a felvételre. Felkértek, nyissam én a turnéjukat, de nem tudtam megvalósítani ezt a tervet... A 2023-as VMA-n találkoztunk legközelebb. Volt miről beszélnünk. Amikor Damiano odajött hozzám, az olyan volt... Nem tudom, sok mindenre képes egyetlen év. Olyan volt, mintha már vagy egy évtizede ismernénk egymást vagy ilyesmi. [...] Azt mondta, hogy a Madison Square Gardenben nyitják meg a világturnéjukat, és ha pár nap múlva még mindig a városban leszek, jöjjek el és nézzem meg őket. Nagyon ártatlanul zajlott a dolog. Aztán meghívott a greenroomjukba, beszélgetni keztünk és elhívott egy afterpartyra. Rövidesen azon kaptuk magunkat, hogy randikról beszélünk, Menjünk vacsizni, 8-kor tali itt és itt

– mesélte Dove.

Kívülről talán nagyon forrónak és nehezen emészthetőnek tűnik a mi kapcsolatunk, ami egyik napról a másikra alakult ki, de mindketten voltunk rossz helyzetekben a múltban, melyekben megsérültünk és nagyon érzékeny emberek vagyunk. [...] Nagyon-nagyon lassan és óvatosan közeledtünk egymáshoz.

A kezdeti red flagek, mindig red flagek maradnak. Nem tűnnek el nyomtalanul. Annyi olyan kapcsolatban voltam már, amelyben a tényleges helyzetemet és a fizikai biztonságomat veszélyeztették, mert nem az elvárásaik szerint viselkedtem. Bárcsak nyíltan beszéltem volna ezekről a tapasztalataimról és az általam épített közösség kisegített volna. Ha a pasid azt mondja, Ne beszélj senkinek arról, ami köztünk folyik!, rögtön hívd fel az anyukádat!

– nyilatkozta a színésznő korábbi viszonyai kapcsán, de arról is beszélt, miképp került nyilvánosságra a kapcsolata Damianóval.

Kiszivárgott néhány lesifotó rólunk. Visszamentünk a hotelszobánkba és bosszankodtunk. Azt hiszem, csókolózós képek kerültek ki, és korábban egyikünk sem volt még ilyen szituációban. Nincs útmutató, miképp kell az ilyen helyzeteket kezelni.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek