Starity

Céline Dion megdöbbentő felvételeket osztott meg a merev ember szindróma rohamáról

2024. június 26. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Az új dokumentumfilmjében Céline Dion megosztott egy felvételt arról, ahogy egy hét perces gyötrelmes rohamtól szenved, amelyet a merev ember szindróma okozott.

hirdetés

Céline Dion kénytelen volt abbahagyni a fellépéseket, miután 2022-ben diagnosztizálták nála a merev ember szindrómát, és most megmutatott egy megdöbbentő felvételt a betegségéről. Ezen az látható, ahogy az orvosa vizsgálatot végez, mivel az énekesnő görcsöket tapasztalt.

Miután megkéri Diont, hogy feküdjön le egy vizsgálóasztalra, az énekesnő folyamatosan görcsöl, majd súlyos rohamot kap, miközben az orvos behívja az orvosi csapat egy másik tagját, hogy hozzon be váliumot.

Diont hallani, amint kínjában nyögve rázkódik, miközben arccal lefelé fekszik. Amikor az orvosa az oldalára akarja emelni, az énekesnő nyöszörögni és sírni kezd. Egy sokkoló pillanatba tágra nyílt szemmel fekszik, magától mozdulni képtelen - de még mindig eszméleténél van. Ezután sírni hallani, ahogy a görcs tovább gyötri a testét, és amikor az orvosa megkéri, hogy próbáljon meg megnyugodni, az énekesnő még hangosabban zokogni kezd.

Dion elárulta, hogy miután jobban lesz, az események miatt "annyira kínosan érzi magát".

Nem is tudom, hogyan fejezzem ki, olyan, mintha nem tudnék uralkodni magamon...

Az orvos szerint valószínűleg az váltotta ki a rohamot, hogy nem sokkal azelőtt Dion egy zenei stúdióban tartózkodott, és a fények valószínűleg "túlstimulálták" az agyát. Az énekesnő erre kétségbeesik, hogy nem tudja folytatni az éneklést a betegsége miatt. Az orvos szerint mindez ijesztő lehet, de nem jelenti azt, hogy fel kell adnia a karrierjét. 

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek