Starity

Emma Roberts szerint híres emberek gyerekeként nehezebb érvényesülni a szakmájában

2024. június 27. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, szerinte a nők jóval több kritikát kapnak a híres rokonaik miatt.

hirdetés

Emma Roberts szerint az éremnek két oldala van, ha az utóbbi években felkapott "nepo baby" jelenségről van szó, vagyis arról, hogy híres szülők gyerekeinek sokkal könnyebb érvényesülni a szórakoztatóiparban. 

A színésznő közelről ismeri ezt, édesapja Eric Roberts, nagynénje pedig Julia Roberts. Szerinte azonban amióta 9 éves korától színészettel foglalkozik, folyamatosan kapja a kritikát, és úgy gondolja, fiatal lányokra sokkal többször rásütik a "nepo baby" bélyeget, mint a férfiakra.

Mindig azzal szoktam viccelődni, hogy miért nem szólal fel senki, hogy George Clooney például szintén nepo baby? A nagynénje, Rosemary Clooney egy ikon volt. Úgy érzem, hogy a fiatal lányokat sokkal többször megtalálják ezzel a nepo baby-dologgal. Nem igazán látom, hogy híres színészek fiai ugyanezt kapnák. 

A nemektől eltekintve Emma szerint "senkit sem kellene cikizni, csak azért, mert szeretné követni az álmait." Főleg, hogy "mindenki szereti az egyik napról a másikra történő sikersztorikat."

És ha te nem a semmi közepéről jössz, aki úgy tapossa be magát Hollywoodba, akkor megkapod a szemforgatást, hogy "tudjuk, ki az apukád." Az emberek hajlamosak csak a sikereidet látni, mert csak akkor vesznek észre, ha ott vagy egy filmplakáton. Azt nem látják, hogy mennyi visszautasítás vezet el addig. 

- mondta, majd így folytatta: 

Szeretik azt mondani, hogy tudod, előnyöd van azért, mert a családod ebben a szakmában dolgozik. De van ennek egy másik oldala is, ami az, hogy nagyon kell bizonyítanod. Emellett, ha a szakmának nincs jó tapasztalata a rokonoddal, akkor sosem kapsz esélyt. 

- mesélte. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek