Starity

Katalin hercegné nagyon kimerült a díszszemle után, a férje viszont elképesztően büszke rá

2024. június 27. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség most először lépett nyilvánosság elé azóta, hogy kiderült, rákkal küzd.

hirdetés

Katalin hercegné ragyogó mosollyal lépett nyilvánosság elé két hete a zászlós díszszemlén, amelyet a brit királyi család tagjai minden évben megtekintenek. 

A hercegné megjelenése azért is volt nagy szó, mert most először vállalt hivatalos kötelezettséget azóta, hogy bejelentette, rákkal küzd. A díszszemle előtt hosszú posztban árulta el, hogy továbbra is kemoterápiás kezelés alatt áll, és vannak jobb és rosszabb napjai. Épp ezért egyelőre nem is mondott igent több protokoll eseményre. 

Kate nagyon aggódott, hogy fáradtnak vagy túl soványnak fog kinézni a felvonuláson, de csodásan festett. Az a rengeteg támogatás, amit kapott, nagyon jót tett az önbizalmának, és ez látszott rajta.

- mesélte egy a brit királyi családhoz közel álló forrás. Az illető szerint a hercegné szerette volna megmutatni, hogy nem adta fel, és hogy továbbra is részt akar venni a brit királyi család feladataiban. 

Vilmos herceg elképesztően büszke volt rá, és a királyi család többi tagja is. 

Ettől függetlenül a hercegnét nagyon kifárasztotta az esemény, és azóta próbál még többet pihenni. A forrás szerint  kimerült, mert hosszú nap volt, és sokat kivett belőle. 

Azt egyelőre nem árulta el, hogy milyen betegséggel küzd, de úgy tudni, szeretne minél transzparensebb lenni az állapotával kapcsolatban. 

Ezért is írta a júniusi posztját. Egyértelműen vannak nehezebb napjai, és korábban erről nem beszélt volna. 

- tette hozzá a bennfentes. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek