Starity

Toxikus exeik miatt kénytelenek külön tölteni az idejüket: ilyen Kourtney Kardashian és Travis Barker házassága

2024. június 27. 15:03   |   Szerző: Four

A két híresség életét megkeserítik az exeik, és emiatt sok időt külön töltenek.

hirdetés

Kourtney Kardashian és Travis Barker kellemetlen helyzetbe kerültek az exeik miatt: volt párjaik ugyanis továbbra sem békéltek meg a jelenlegi szituációval és ez az ő kapcsolatukat is próbára teszi. 

Az igazság az, hogy tényleg elég sok időt külön kell tölteniük a toxikus exeik miatt. Scott [Scott Disick, Kourtney exe] továbbra is egy rémálom, ami a gyerekek szállítását illeti, és még mindig keserű Travis miatt. Travis pedig ki nem állhatja őt, ezért ha ott van, akkor ő inkább bezárkózik és próbálja elkerülni. 

- mondta a Life & Style bennfentese. 

És ami Kourtney-t illeti, ő is eléggé elkerüli a konflikust, ha Shannáról [Shanna Moakler, Travis Barker exe] van szó. Az igazság az, hogy eléggé tart Shannától, nem akarja megrizikózni, hogy személyesen találkozzanak. Tehát emiatt sajnos előáll a helyzet, hogy van, amikor Travisszel külön kell tölteniük a hétvége egy részét. Ami még jobban idegesíti őket, hogy Shanna és Scott milyen hatalmat gyakorol felettük. 

- mesélte az illető, aki szerint a házaspár próbál felnőtten állni a problémához, és mindketten óvatosan kezelik egymás határait, "nem akarnak semmit erőltetni, ha a gyerekekről van szó." 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek