Starity

Kanye West könyörög Kim Kardashiannak, hogy segítse ki a bajból?

2024. július 01. 20:08   |   Szerző: Four

A rapper az ismerősei szerint nagyon nem áll jól anyagilag, és segítséget kért az exétől.

hirdetés

Kanye West abban a kellemetlen helyzetben találta magát, hogy kénytelen visszavenni a kiadásait, miután egyre apadnak a bevételi forrásai.

Az In Touch Weekly forrása szerint a híresség pénztárcájának nagyon nem tett jót, hogy 2022-ben az Adidas szerződést bontott vele, annak ellenére, hogy az általa tervezett Yeezy cipők igen kelendőek voltak. A brand a rapper megosztó posztjai miatt döntött úgy, hogy nem folytatja tovább az együttműködést, és ennek hatására Kanye elesett a fő bevételi forrásától. 

Eleinte Kanye nem mutatta, hogy ez bármilyen hatással lenne rá, sőt, még a szokásosnál is többet költött, csak hogy bizonygassa az igazát. De ma már eljutott arra a pontra, hogy nincs más választása, mint elkezdeni összehúzni a nadrágszíjat, például magángép helyett turistaosztályon utazni. 

- mesélte az illető, aki azt is elárulta, Kanye exe, Kim Kardashian ezzel szemben továbbra is nagyon jól áll anyagilag, mert "okosan fektette be a pénzét", ezért aztán olyan dolgokat is meg tud adni a négy gyereküknek, amit a rapper mostanság nem. 

Ráadásul West továbbra is gyerektartást fizet Kimnek, és kénytelen volt arra kérni az exét, hogy nézze el neki, ha késik az elvárt összegekkel:

Abba a kellemetlen helyzetbe került, hogy meg kellett kérnie Kimet, segítse ki egy kicsit és hadd tartson szünetet. Ez a mélypont számára, hogy be kell vallania Kimnek, a dolgok nem mennek annyira jól, mint ahogy azt tetteti. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha eladósodna, tehát most inkább segítséget kell kérnie. 

Kim 2021 februárjában adta be a válókeresetet, és 2022-ben hivatalosan is elvált a rappertől. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek