Starity

Bosszúpornó terjesztésével vádolják Diplot

Tegnapelőtt, 12:05   |   Szerző: SzilviD

Szexuális bűncselekmény miatt indított perben Diplot bosszúpornó terjesztésével vádolják.

hirdetés

Diplot egy meg nem nevezett nő pereli, amiért szexuális tartalmú képeket és videókat rögzített és terjesztett róla, az ő beleegyezése nélkül. A Page Six által megszerzett papírok szerint a New York-i nő azt állítja, hogy fizikai kapcsolatban állt Diploval.

A kapcsolatuk 2016 júniusában kezdődött, miután eredetileg az év áprilisában elkezdtek üzenni egymásnak, majd 2023-ban ért véget a kapcsolatuk. Diplo vádlója azt állítja, hogy elmondta a férfinek, hogy nem akarja, hogy rögzítse szexuális tevékenység közben a kifejezett beleegyezése nélkül, és azt sem akarta, hogy a képeket és/vagy a videókat harmadik feleknek adja át, ehhez soha nem adta a beleegyezését. 

2023 novemberében azonban a nő szerint felvette vele a kapcsolatot egy harmadik fél, aki azt mondta, hogy olyan anyagokat kapott, amelyeken ő és a DJ intim kapcsolatban vannak. A felvételek még 2018-ban kerültek harmadik félhez, amiken a nő nemi szerve, feneke és arca volt látható. Az áldozat 150 000 dollár (kb. 55 millió forint) kártérítést követel. Diplo ügyvédje tagadta a DJ-t ért vádakat.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek