Starity

Bebe Rexha azzal fenyegetőzik, hogy lerántja a leplet a zeneiparról: "Túl sokáig voltam csendben"

2024. július 03. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő kijelentette, ha akarná, pár szóval robbanthatná a zeneipar jelentős részét.

hirdetés

Bebe Rexha X-en akadt ki a szakmájára: az énekesnő két posztban is arról írt, ha akarná, robbanthatná az egész hollywoodi zeneipart: 

A zeneipar nagy részét kikészíthetném. Frusztrált vagyok. Aláásták a tekintélyem. Hosszú ideig nagyon csöndben voltam. Nem vettem észre a jeleket, pedig többen is felhívták rá a figyelmem és olyan egyértelmű volt. És amikor felszólaltam, elnémítottak és megbüntettek. A dolgoknak muszáj változniuk, vagy kitálalom a saját igazságomat. A jót, a rosszat és a csúfot.

- jelentette ki, majd így folytatta: 

Ezt nem dühből írom. Ez szomorúság. Londonban ülök a hotelszobámban, és kisírom a szemem. Hosszú ideje reménytelennek érzem a helyzetet. Sokat sétáltam a városban, beszélgettem a rajongóimmal, akik elindítottak bennem valamit. 

És amikor egy kommentelő arra hívta fel a figyelmet, hogy esetleg csak az új dalát, az "I'm The Drama" című szerzeményt akarja ezzel promótálni, az énekesnő azonnal rácáfolt:

Marketing? Arra nincs pénzem. Elegem van. 

- írta. 

Rexha nemrég hasonlóan vehemensen reagált a közösségi felületeken, akkor G-Eazyt szidta: elmondása szerint szörnyű dolgokat tett vele a rapper. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek