Starity

Gwyneth Paltrow akár csótányt is enne

2010. december 22. 01:01   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwyneth Paltrow maga a megetestesült egészség, hiszen csak halat és zöldségeket fogyaszt. Makrobiotikus étkezésének azonban egy ideje vége: most a rántott ételeknek hódol.

hirdetés
Gwyneth Paltrow akár csótányt is enne

Gwyneth Paltrow eddig jóformán vegetáriánus életmódot folytatott, ám nemrég bevallotta: a panírozott ételek a kedvencei. A színésznő a Country Song című film forgatása alatt ismerkedett meg a számára új finomsággal: az idő alatt ugyanis a stáb rendszerint gyorséttermekben vacsorázott, egészségtelen, hagyományos countryételeket fogyasztott.

Azóta Gwyneth olyannyira imádója lett a rántott ételeknek, hogy elmondása szerint még egy csótányt is képes lenne ily módon elfogyasztani: „A rántott ételek a gyengéim. Nem vagyok édesszájú, de ha kirántanál egy csótányt, vastag bundában, akkor azt is képes lennék megenni” – mondta egy talkshow-ban.

Persze a gyönyörű színésznő azóta beszerzett otthonába is egy fritőzt, így rendszeresen tálal családjának kalóriadús ételeket. „Imádom. Nagyon sokszor készítek sült krumplit, régimódi, kétszer sütött fajtát. De sokszor van rántott cukkini, csirke és halrudacskák a kicsiknek”  – nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek