Starity

Miley Cyrus hajlandó békülni az apjával

2024. július 08. 14:02   |   Szerző: Four

Billy Ray Cyrus és lánya, Miley korábban egyáltalán nem beszéltek egymással, de megoldódhat a problémájuk.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy miután Billy Ray Cyrus hét hónap házasságot követően válni készül az énekesnő Firerose-tól, szeretne kibékülni Miley Cyrusszal, mert úgy gondolja, az exe miatt alakult ki távolság közte és a lánya között. 

Billy négy évvel ezelőtt kezdett randizni Firerose-zal, akit Miley már a kezdetektől utált. Megmondta az apjának, hogy szerinte a lány csak a hírnevéért van vele, Billy viszont olyan mérges lett, hogy ezek után nem volt hajlandó beszélni Miley-val. De most, hogy Firerose kikerült az életéből, szeretne kibékülni Miley-val, és még azt is hajlandó elviselni, ha Miley a szemére veti, hogy előre megmondta, mi lesz. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása, aki szerint az énekesnő nem zárkózik el az elől, hogy pontot tegyen az apjával való viszály végére:

Miley úgy gondolja, az elhidegülésük egy az egyben az apja hibája. De most, hogy Firerose kikerült a képből, beleegyeett, hogy megpróbálják helyrehozni a kárt, és újra olyan viszonyban legyenek, mint régen. 

Firerose és Billy Ray válása egyébként a lehető legcsúnyábban zajlik: mindketten nagyon durva vádakat hoztak fel egymás ellen, pédául erőszakosságról illetve lopásról is szó esett a panaszaikban, Firerose legutóbb kijelentette, "rettegett megszólalni", amikor a zenésszel élt együtt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek