Starity

Érkezik Az ördög Pradát visel folytatása

2024. július 09. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Az ördög Pradát visel írója, Aline Brosh McKenna a 2006-os kasszasiker folytatásán dolgozik.

hirdetés

Folytatást kap Az ördög Pradát visel közel két évtized után. Wendy Finerman, az eredeti film producere, a folytatás fejlesztője és producere. A Deadline értesülései szerint az eredeti rendező, David Frankel is tárgyalásokat folytat a visszatérésről.

Bár McKenna és Finerman a hírek szerint csatlakozott a filmhez, még nincs megállapodás a szereposztásról. Az Oscar-díjra jelölt film főszereplői Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci és Adrian Grenier voltak. A Fox 2000 Pictures, amely az eredeti film mögött álló stúdió volt, a 20th Century Fox 2019-es felvásárlásával a Disney tulajdonába került.

A Lauren Weisberger azonos című könyve alapján készült 2006-os film a frissen végzett újságíró Andy Sachs (Hathaway) történetét mutatja be, aki Miranda Priestly (Streep), a Runway című fiktív magazin főszerkesztőjének asszisztenseként kap állást. A film a 2006 júniusi bemutatója után világszerte 326 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, és Streepnek ez volt a tizennegyedik Oscar-jelölése.

A folytatás cselekménye a Runwayt még mindig vezető Priestly-t követheti nyomon, aki a kortárs könyvkiadás helyzetével és a magazin anyagi nehézségeivel küzd. Eközben Emily Charlton (Blunt) a Runway egyik luxusmárka-konglomerátumának vezetője lesz, amely a kiadványban hirdet.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek