Starity

Hogyan lehet egy nyaralás egyben önismereti utazás is?

2024. július 10. 16:04   |   

Amikor nyaralni megyünk, egy kicsit elszakadunk a hétköznapi mókuskeréktől, új helyekre látogatunk, ahol újszerű ingerek érnek, netán új emberekkel is megismerkedünk… De egy utazás nemcsak ezekre nagyszerű lehetőség, hanem arra is, hogy önmagukhoz közelebb kerüljünk.

hirdetés
Hogyan lehet egy nyaralás egyben önismereti utazás is?

A hétköznapokon ugyanis nem fordítunk elég energiát a minőségi énidő megteremtésére. Ám ha a részt veszünk az avegtelenbeestovabb.hu által szervezett korfui vitorlástúrán, akkor nem csupán a csodás görög szigetvilágot ismerjük meg jobban, hanem saját magunkat is.

Vitorlázás, testi és lelki feltöltődés, mindfulness és Access Consciousness egyetlen utazás keretében

A tenger habjait szelni egy vitorlás fedélzetén, miközben a nap fénye megcsillan a kék víztükrön, a távolban pedig semmi más, mint a nagy kékség, ami a horizonton összeér az ég kékjével? Ennél idillibb képet nem is igazán tudunk kitalálni.

És most képzeld el, hogy reggel a hajó lágy ringására ébredsz, felkelés után kisétálsz a fedélzetre, a szél az arcodba fúj, és úgy láthatod a napfelkeltét, mint ahogy még soha.

Egy ilyen élmény már alapvetően is felér egy relaxálással, de gondolj bele, hogy mennyire feltölt majd, ha egy héten keresztül csak vitorlázol a Jón-tengeren, miközben mindfulness programokon veszel részt, jógázol, Access Mini tanfolyamokon gyarapítod a tudásod, és persze felfedezed Korfu nevezetességeit is.

Biztos lehetsz benne, hogy az út végével teljesen más emberként térsz majd haza. Onnantól kezdve másképp látod a téged körülvevő világot, és pozitív energiákkal feltöltekezve mész vissza a hétköznapi életedbe.

Végtelen szabadság

A vitorlázásról sokaknak a szabadság érzése jut eszébe először, nem véletlenül. Hisz csodálatos érzés az, amikor körülölel a végtelen tenger, nincsenek falak, határok, csak te, a hajó és az a rengeteg víz.

Itt nincs kötelező haladási irány, szabadon szelheted a habokat, és ott kötsz ki, ahol csak szeretnél. Ugye teljes más élmény így felfedezni Korfu vidékét, mintha csak a szárazföldön maradnál?

Feltöltődés minden szinten

A vitorlázás mellett arra is sor kerül, hogy mélyebb kapcsolatba kerülj önmagaddal. A nyaralás alatt Kántás Katától megtanulhatsz háromféle Access Consciousness testkezelést is, melyek által megszabadulsz a benned lévő feszültségtől, stressztől. Ezenfelül sokkal kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá válsz, így az utazást is jobban tudod majd élvezni, hisz magad mögött hagyod a negatív gondolatokat, hiedelmeket.

Korfu, te csodás!

Ha már ezen a környéken jársz, akkor természetesen nem maradhat el a sziget látnivalóinak felfedezése sem. Az út során többször is kiköt majd a hajó, lehet jókat kirándulni megismerni a vidék történelmét, gasztronómiáját, természeti kincseit és kultúráját.

Te is többre vágysz, mint egy szimpla nyaralás? Szeretnél nemcsak új helyeket felkeresni, hanem egy izgalmas önismereti utazáson is részt venni? Most itt a lehetőség!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek