Starity

Esztétikus, minőségi borcsomagolás

2024. július 10. 16:04   |   

Legyen az névnap, születésnap, évforduló vagy bármely jeles ünnep, egy exkluzív bor mindig jó ajándék lehet. Ha pedig a csomagolása is különleges, akkor még kellemesebb meglepetést okozhatunk vele az ünnepelteknek. Beletehetjük persze egy italos tasakba is a palackot, de egyedibb, ha inkább egy speciálisan erre a célra tervezett és gyártott terméket választunk.

hirdetés
Esztétikus, minőségi borcsomagolás

Boros papírdoboz különleges alkalmakra

Amikor valakinek bort ajándékozunk, akkor érdemes figyelni a csomagolásra is, nem csak az ital minőségére. Ugyanis a külső az, ami először magával ragad. Ha adunk a külcsínre, az magát a gesztust is kedvesebbé teszi. Egy szép doboz örök emlék marad. Még az is előfordulhat, hogy a gazdája ebben fogja őrizni a bort hosszú éveken át. Amennyiben ablak is található rajta, a bor címkéje is jól láthatóvá válik.

Ha nem szeretne sokat kutakodni a széles kínálatban, nézzen szét a Zalapack borosdobozai között, és válasszon igényei szerint!

Persze a tartósságról sem szabad megfeledkezni, hiszen a borosüveg törékeny, és a nem megfelelő csomagolóanyag még sérülékenyebbé teszi. A dobozoknál különösen fontos a minőség és a kellő mennyiségű rekesz kialakítása.

Egy- vagy többrekeszes dobozok 

Az sem ritka, hogy több bort szeretnénk adni valakinek, sőt az is előfordulhat, hogy férfiaknak és nőknek is ajándékoznánk egyszerre ezeket a palackokat. Ilyenkor jól jönnek az egy, kettő vagy három rekeszt is tartalmazó boros papírdobozok. Ezek háromrétegű hullámpapírból készülnek, és mindegyiken felül egy fül található. Ez fogantyúként szolgál, így megkönnyíti a szállítást, hordozást és az ajándék átadását is.

Letisztultság és színek

Érdemes olyan boros papírdobozt választani, amelynek a külseje egyszerű, letisztult. Ha ilyen típus mellett döntünk, akkor egyedi arculattal is elláthatjuk. Rá lehet nyomtatni egy logót vagy akár egy szlogent is, de az egész felület is dekorálható. Fehér és barna színben is elérhetők, saját ízlésünk szerint választhatunk közülük.

Dobozok borszállításhoz

Ha Önnek szállítani is kell egy vagy több palack bort, akkor érdemes kipróbálni a borszállító dobozokat is. Ezekben egyenként, de kettes, hármas vagy akár hatos egységekben is lehet tárolni az italokat. Mindegyiknek része egy belső betét, illetve egy borító. Az előbbi egy 5 rétegű "EB" hullámból stancolással gyártott részegység, míg az utóbbi egy 3 rétegű "C" hullámos hullámpapír.

Miután összeállítjuk a betéteket, létrejönnek a rekeszek, ahová elhelyezhetők a palackok. A külső részt le kell zárni fent is, illetve lenti is úgy, hogy az átlapolt füleket összeragasztjuk. Ennek eredményeként még stabilabb és biztonságosabb lesz a tárolásuk. Ha hat üvegről van szó, akkor azok két emeleten lesznek elhelyezve benne egy elválasztó lappal együtt.

Az exkluzív boros papírdobozt leginkább különleges alkalmakra érdemes használni, míg a borszállítók főként italboltok vagy webáruházak számára jelentenek praktikus megoldást.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ajándék bor alkalom
hirdetés

Ajánlott cikkek