Starity

Véget ért a küzdelem: Shannen Doherty elvesztette a harcot a rákkal szemben

2024. július 14. 15:03   |   Szerző: Freeze

Shannen Doherty, a 'Beverly Hills, 90210' és a 'Charmed' sztárja 53 éves korában elhunyt, miután hosszú évekig küzdött a rákkal. A szomorú hírt a színésznő szóvivője erősítette meg, aki elmondta, hogy Doherty szerettei körében, békésen távozott.

hirdetés
Véget ért a küzdelem: Shannen Doherty elvesztette a harcot a rákkal szemben

Shannen Doherty 2024. július 13-án, 53 éves korában elhunyt, miután hosszú éveken át küzdött a rákkal - erősítette meg szóvivője, Leslie Sloane a People magazinnak. A színésznő 2015-ben tudta meg, hogy mellrákja van, és azóta is bátor küzdelmet folytatott a betegséggel szemben.

Súlyos szívvel jelentem be, hogy Shannen Doherty, a 'Beverly Hills, 90210' és a 'Charmed' sztárja 2024. július 13-án elvesztette hosszú küzdelmét a rákkal. Doherty családja és kutyája, Bowie mellett békésen távozott

 - mondta Sloane. Doherty 2017-ben jelentette be, hogy rákja visszatért, és 4-es stádiumban van, ami kemény küzdelmet jelentett számára.

Doherty karrierje a Beverly Hills, 90210-ben kezdődött, ahol Brenda Walsh karakterét alakította, majd később a Charmed című sorozatban Prue Halliwell szerepében tűnt fel. Karrierje során számos egyéb projektben vett részt, beleértve a Breaking Up with Shannen Doherty című valóságshow-t és a Dancing with the Stars című táncos műsort is.

Bár egészségi állapotáról nyíltan beszélt, a 2019-es Beverly Hills, 90210 újraindításakor titokban tartotta betegségét kollégái előtt, különösen Luke Perry halála után, aki szintén a sorozat sztárja volt.

A rajongók és a kollégák egyaránt gyászolják Doherty elvesztését, aki mindig emlékezetes marad bátor küzdelmével és ikonikus szerepeivel.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rák gyász betegség
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek