Starity

Forgatási videó jelent meg a Stranger Things ötödik évadáról

2024. július 15. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Már mindenki tűkön ülve várja a Stranger Things ötödik évadát. Sajnos még nagyon messze vagyunk a premiertől, de érkezett egy kis videó a forgatásról.

hirdetés

A Netflix kiadott a Stranger Things utolsó évadával kapcsolatban egy kulisszák mögötti videót a forgatásról, amelyben három új arc is feltűnik, Nell Fisher, Alex Breaux és Jake Connelly.

A videóban a főszereplők közül többen is megszólalnak, Caleb McLaughlin elmondja, hogy nagyjából a forgatás felénél tartanak. Bár a videó szorgalmasan kerüli, hogy sok mindent eláruljon az 5. évad cselekményéről, azért akad néhány érdekes, kikacsintós pillanat. 

Egy felvételen a baráti társaság - Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (McLaughlin) és Will (Noah Schnapp) - egy rádió körül összebújva láthatók, majd ezt követi egy felvétel, amelyen Joyce (Winona Ryder), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton) és Steve (Joe Keery) csatlakozik a négyeshez. Ezek a karakterek a 4. évad nagy részében külön voltak, így megkönnyebbülés újra együtt látni őket. Úgy tűnik, hogy Dustin egy Pokoltűz Klub pólót is visel, ami arra utal, hogy a klub elhunyt vezetőjére, Eddie Munsonra (Joseph Quinn) emlékezik. A felvételek között látható még Jamie Campbell Bower, aki Vecnát alakította, amint leül a sminkes székbe. Millie Bobby Brown pedig azt eleveníti fel, hogy 10 éves volt, amikor az első évadot forgatták, most pedig 20 éves lesz.  

A Netflix nem jelentette be, hogy mikor debütál az 5. évad, valószínűleg valamikor 2025-ben várható. 

via Variety

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek