Starity

A Bűbájos boszorkák búcsúja: Holly Marie Combs és Rose McGowan is elköszönt Shannen Dohertytől

2024. július 16. 18:06   |   Szerző: Four

A Bűbájos boszorkák két másik sztárja szívszorító posztban búcsúzott Dohertytől.

hirdetés

Shannen Doherty halála többek között a Bűbájos boszorkák-beli kolléganőit is megrázta. Holly Marie Combs és Rose McGowan is levélben köszönt el a néhai színésznőtől, aki pár napja hunyt el súlyos rákbetegségben. 

McGowan, aki a harmadik évad után váltotta a Bűbájos boszorkákból leköszönő Dohertyt, így búcsúzott: 

Shannen Dohertynek oroszlánszíve volt. A szakma iránti szenvedélyt sokan helytelenül drámázásnak tartják. Shannen maga volt a szenvedély. A '90-es években találkoztunk, és már akkor lenyűgözött. Ez a nő harcolt az életéért. Tudta, hogyan kell sztárként viselkedni, mert gyerekkora óta az volt. Végtelenül inspiráló a munkamorálja. (...) A leglágyszívűbb fenegyerek, egy energiabomba, aki örökké élni fog a szívünkben. Isten és az angyalok vigyék őt a mennyekbe, ahol egészséges, fiatal és örökké vadóc. Most már pihenj, harcos - sosem feledünk téged, nővérem. 

- írta. 

Embed from Getty Images

Másik kolléganője, Holly Marie Combs hasonló szavakkal köszönt el tőle: 

31 éven át a jobbik felem. Lyuk tátong a szívemben, és nem kapok levegőt. Hiányzik egy részem, pedig jól tudom, hogy most mit mondanál nekem. Tudom, hogy megmondanád, mit tegyek. Tudom, hogy a halhatatlan szenvedélyed bennem és a gyerekeimben fog élni ezentúl - akiket a sajátjaidként szerettél. A te céltudatosságoddal és büszkeségeddel fognak élni, igazságosak lesznek és kiállnak majd azért, ami helyes, bármi is történjék. Bennük él majd a te szenvedélyességed, ahogy sok más Bűbájos boszorkák rajongóban, akik rajtad nőttek fel. A végsőkig kemény harcos voltál. A legnagyobb hősöm. A leghűségesebb védelmezőm. A legjobb barátom. Te tanítottál meg arra, mit jelent a család. Mindig is a nővérem voltál és örökké az leszel. Szeretlek. 

- írta. 

A két színésznő mellett Doherty harmadik kollégája, Alyssa Milano is nyilatkozott a híresség halálával kapcsolatban - ám ők köztudottan nagyon nem voltak jóban.

via New York Post 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek