Starity

Ryan Reynolds hagyta, hogy kilencéves lánya megnézze Deadpool és Rozsomákot

2024. július 16. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Ryan Reynolds szerint a Deadpool és Rozsomák nézésének egyik legjobb pillanata az volt, amikor az anyjával és a kilencéves gyermekével ült a képernyő elé.

hirdetés

Ryan Reynolds leült megnézni a Deadpool és Rozsomák című filmet a legidősebb gyermekével, Jamesszel és az édesanyjával, mert öröm volt nézni a reakciókat. 

Nem azt mondom, hogy másoknak is ezt kellene tenniük, de a kilencéves lányom velem és az anyukámmal nézte meg a filmet, aki már a 70-es évei végén jár, és ez volt számomra az egész élmény egyik legjobb pillanata.

A színész hozzátette:

Mindketten halálra röhögték magukat, ott hatottak rájuk az érzelmek, ahol én a legjobban reméltem.

Reynolds - akinek James mellett van még egy hétéves lánya, Inez, egy négyéves lánya, Betty és egy 16 hónapos gyermeke, akinek nevét vagy nemét nem hozták nyilvánosságra feleségével, Blake Livelyval - elmondta, hogy a felnőtteknek szóló filmek megtekintése gyerekkorában maradandó nyomot hagyott benne, és a mai napig inspirációt jelentenek számára.

Amikor gyerekkoromban láttam ezeket a filmeket, nagy hatással voltak rám, mert nem éreztem, hogy az emberek húzzák az időt, és ez hatalmas inspirációt jelentett nagyon sok olyan dologhoz, amit most is meg akarok csinálni.

A film Magyarországon 18-as karikát kapott. A premier 2024. július 25-én lesz. 

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek