Starity

Joe Manganiello szerint nem mondott igazat Sofía Vergara

2024. július 17. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Joe Manganiello tagadja Sofía Vergara állításait a válásról. Ő másképp emlékszik.

hirdetés

Joe Manganiello beszélt a válásáról az exfeleségétől, Sofía Vergarától, és tagadja azokat az állításokat, amelyeket a nő egy nemrég adott interjúban mondott.

Vegara egy 2024. januári interjúban azt mondta, hogy a házasságuk azért ért véget, mert Manganiello gyerekeket akart, ő pedig nem akart többet.

Nos, nemrég váltam el a második férjemtől, akivel 10 évig voltam együtt. A házasságom azért ment tönkre, mert a férjem fiatalabb volt. Ő gyerekeket akart, én pedig nem akartam öreg anyuka lenni... Úgy érzem, ez nem fair a babával szemben. Tisztelem, aki ezt csinálja, de ez már nem nekem való. Nekem 19 évesen született meg a fiam, aki most 32 éves, és készen állok arra, hogy nagymama legyek, nem pedig anya

- mondta Vegara.

Joe Manganiello most reagált a korábban elhangzottakra: 

Az első másfél évben valóban megpróbáltunk családot alapítani. És rögtön az első hónapban, amikor randiztunk, volt egy hatalmas beszélgetésünk. Azt mondtam: »Ha végeztél a gyerekekkel, akkor megértem. Csak mondd meg, és tudni fogom, hogy mi a helyzet, és ez így van rendjén«. De nála nem ez volt a helyzet. És megesküdtem neki, hogy soha nem hagyom el, ha nem jön össze. És nem is tettem.

A színész megerősíti, hogy valóban akart gyerekeket, de „nem elkerülhetetlenül ezért ért véget minden. Hanem azért, mert két ember eltávolodott egymástól, és néha ez megtörténik”.

Úgy lefesteni, mintha valamiféle kapuzárási pánikban lennék, és kilenc év után odafordulnék valakihez, és ultimátumot adnék neki: »Csináld meg ezt a potenciálisan egészségtelen dolgot a testeddel, különben elmegyek«? Soha nem voltam ilyen

- tette hozzá. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek