Starity

Letartóztatták Wiz Khalifát

2024. július 18. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Wiz Khalifát letartóztatták Romániában, miután állítólag füvet szívott a színpadon egy fesztivál ideje alatt.

hirdetés
Letartóztatták Wiz Khalifát
Fotó: Flickr / The Come Up Show

Wiz Khalifát letartóztatták és vádat emeltek ellene szombaton Romániában, miután füvet szívott a Beach Please! Fesztiválon. A közösségi médiában megosztott videón látható, ahogy a rappert levezették a színpadról a fellépése után, ahol rágyújtott egy jointra a fesztivál harmadik napján. A kannabisz rekreációs célú használata illegális Romániában, és Khalifát illegális kábítószer-birtoklással vádolták meg - írja a Hollywood Reporter.

A Constanța Területi Szolgálat elrendelte a büntetőeljárás megindítását a vádlott (amerikai állampolgár) ellen, aki ellen illegális kábítószer-birtoklása miatt nyomoznak. Megállapították, hogy a Constanța megyei Costinești üdülőhelyen tartott zenei fesztiválon tartott koncertje során több mint 18 gramm kannabiszt birtokolt, és a színpadon kannabiszt fogyasztott saját kezűleg készített cigaretta formájában

- áll a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni nyomozóigazgatóság közleményében.

Khalifát a hivatalos közleményben nem azonosították, csak annyit írtak, hogy „amerikai állampolgár”. Vasárnap azonban a rapper elismerte az esetet X-en, korábbi nevén Twitteren közzétett bejegyzésében.

A tegnap esti show csodálatos volt. Nem akartam tiszteletlen lenni Romániával szemben azzal, hogy rágyújtottam a színpadon. Nagyon tisztelettudóak voltak és elengedtek. Hamarosan visszatérek. De legközelebb egy nagy joint nélkül.

Khalifát nem zavarta a romániai incidens, és megosztott egy videót az Instagramján, amelyen az Eiffel-torony előtt dohányzik, a következő felirattal: „Most már francia vagyok”. 

via Los Angeles Times

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek