Starity

Nővérei szerint Timothée Chalamet csak kihasználja Kylie Jennert

2024. július 19. 08:08   |   Szerző: Four

A Kardashian család nem nézi jó szemmel, ahogy Timothée Chalamet Kylie-val bánik.

hirdetés

Egyesek szerint Kylie Jenner legszívesebben már most családot alapítana Timothée Chalamet-vel, de nem biztos, hogy ennek a nővérei is örülnek. A Life & Style forrása szerint a Kardashian-Jenner lányok aggódnak a húgukért, mert úgy érzik, Chalamet-nek egyáltalán nem komolyak a szándékai. 

Timothée egyértelműen nagyon jól érzi magát Kylie-val, de semmi energiát nem fektetett abba, hogy megismerje a családját, és úgy tűnik, nem is akarja. Persze részt vett pár közös vacsorán és ott volt velük húsvétkor is, de ez azért történt, mert Kylie nagyon sokat kérlelte. Azon a pár alkalmon is, amelyen részt vett, leginkább Kylie-val beszélgetett és a Kardashian család többi tagjára rá se hederített. 

- mesélte a forrás, aki szerint ez egyáltalán nem esett jól Kylie nővéreinek: 

Kylie testvérei szerint ha Timothée közös jövőt akarna vele, akkor sokkal több energiát fektetne abba, hogy megismerje őket. Ehelyett azt a benyomást kelti, hogy többre tartja magát a Kardashianoknál, amin a lányok egyértelműen megsértődtek, és megmondták Kylie-nak, szerintük Timothée csak szórakozni akar vele. 

Jenner azonban minden jel szerint hajthatatlan, és megmondta a családjának, maradjanak ki a magánéletéből. 

Eltökélte, hogy a leginkább akkor tudja megvédeni a kapcsolatát Timothée-val, ha távol tartja őt a családjától és a drámától, ami általában a Kardashianok szerelmi életét jellemzi. Szerinte hosszú távon akkor van a legtöbb esélye a kapcsolatuknak, ha Timothée nagyon keveset találkozik a családjával. 

- mesélte. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek