Starity

Neil Patrick Harris gyászol

2024. július 19. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Neil Patrick Harris teljesen összetört a kutyája hirtelen halála miatt. Éppen nyaralt, amikor történt az eset.

hirdetés

Neil Patrick Harris a férjével, David Burtkával nyaralt, míg a gyerekeik táborban voltak, amikor a család közeli barátja, Michael - aki a golden retriever kutyájukra, Ellára vigyázott - felhívta őket, hogy értesítse őket a kutya hirtelen haláláról.

Az érkezésünk utáni reggelen nyugodt és gondtalan álmomat megzavarta a telefonom zümmögése az éjjeliszekrényen. Michael volt az, a legközelebbi barátunk/gyakorlatilag családtagunk, aki a kutyáinkra vigyázott a Long Island-i házunkban, a találóan Funhouse Farmnak nevezett házban. Szokatlan volt tőle, hogy ilyen korán hívott, és én kábán felvettem. Ella meghalt

- mesélte a színész.

Csendes, sztoikus hangja volt. »Az előkertben találtam rá, a fűben feküdt. Úgy tűnik, egy faág valahogy beleakadt a nyakörvébe, és amikor megpróbálta kiszabadítani, meghempergett a földön, és az a nyaka köré tekeredett.« A hangja most megtört, küzdött a levegőért vagy a megértésért. Biztos megfulladt, vagy megfojtották, vagy valami ilyesmi. Az ág egy része a szájába akadt. De meghalt. Ella meghalt. 

Harrisnek még fogalma sincs, hogyan fogják feldolgozni a halálát.

Most már halott. És nem tudom, hogyan kezeljem. Nem tudom, hogyan adjak neki teret. Az agyam logikus oldala harcol az érzelmi oldallal: úgy birkózik meg vele, hogy gyorsan átgondolja a következő lépéseket, és megpróbálja logikával kibogozni a történteket, miközben egyszerre akar összeomlani, jajgatni és kontrollálatlanul zokogni. Több részletet akarok, de ugyanakkor nem. Úgy akarom feldolgozni, mint egy szabadulószobát, összegyűjteni az összes adatot, hogy megtaláljam a megoldást, kinyissam az ajtót és távozzak, de egyszerre tántorogok és elborít a szomorúság és a zsigeri fájdalom, amitől szinte sírva fakadok. A gyászom ellentétes irányba húz - remegnek az ujjaim és sírok, miközben ezt írom -, és miközben próbálom mindkét oldalt tisztelni, az agyam olyan kusza és kusza... tanácstalan. Ez egy hatalmas veszteség.

Elárulta, hogy a kutya alig volt négyéves, tele volt élettel, ami még nehezebbé teszi  a halálának a feldolgozását. A halála körülményeit sem tudja elfogadni, nem érti, hogyan akadhatott fel csak úgy a kutyájuk egy fára, és fojtotta meg saját magát. 

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kutya halál gyász
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek