Starity

SP lett a twitterezők kedvence

2010. december 22. 12:12   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héten keresztül lehetett szavazni az Év Twitter-arcaira. „Celeb” és „nem celeb” kategóriában hirdettek győzteseket, a hírességek közül idén is SP kapta a legtöbb voksot.

hirdetés
SP lett a twitterezők kedvence

Tényleg ennyire érdekesek lennének a magyar énekes tweetjei? SP verhetetlen – az Év Twitter-arca szavazáson legalábbis biztosan, hiszen idén is a népszerű tinisztárra érkezett a legtöbb voks, így a celebek közül ő nyerte az értékes okostelefont, amit meg is köszönt rajongóinak blogjában.

A második helyen a Partyarc atyja, Fluor szerepel, ami szintén nem túl meglepő eredmény. Ami már inkább érdekes, hogy a dobogó harmadik helyét a pornóproducer Kovi uralja, aki pikáns tweetjeivel valószínűleg a férfi szavazókat nyerte meg.

A negyedik hely szintén érdekes, ugyanis a szavazók Lakatos Leventét, a Barbibébi című könyv szerzőjét juttatták erre a pozícióra. Ötödik helyen Brasch Bence, a Csillag születik egykori sztárja trónol. Az első lány a listán a hetedik helyen tanyázó Barbee. Steiner Kristóf nyolcadik, Zimány Linda pedig a kilencedik helyet foglalta el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek