Starity

Drea de Matteo a fiával dolgozik az OnlyFansen

2024. július 20. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Drea de Matteo elárulta, hogy a fia szerkeszti az OnlyFans-képeit. Bár nem engedi, hogy az összeset megnézze.

hirdetés

Drea de Matteo bevallotta, hogy a fia, a 13 éves Waylon, vagyis Blackjack szerkeszti a képeit az OnlyFansre. A Not Today, Pal című műsorban, amelynek házigazdái a Maffiózók egykori színészei, Jamie-Lynn Sigler és Robert Iler voltak. Utóbbi azt mondta:

Mielőtt elkezdenéd, a fiad kint volt, és azt mondta, hogy ő szerkeszti az OnlyFans-fotóidat.

De Matteo pedig elismerte, hogy ez tényleg így van. Hozzátette azonban, hogy gondoskodik arról, hogy Blackjack és lánya, a 16 éves Alabama, ne lássa az intimebb felvételeket, például amikor más nőkkel csókolózik.

Nem látják a lányos felvételeket. De ezt átbeszélem velük, mielőtt kiteszem őket. Megkérdezem őket, hogy »Rendben van-e ez nektek?« Mert ez olyan, mintha egy filmben csinálnám, mert én egész nap előbb csókolóznék lányokkal a filmekben, mint fiúkkal.

De Matteo korábban elmondta, hogy megszorult pénzügyileg, ezért fordult az OnlyFanshez.

Régen sok pénzem volt. Aztán a sok munkalehetőségből hirtelen oda jutottam, hogy soha többé nem dolgozhattam. Sosem voltam az a fajta színész, aki csak azért vállalt munkát, hogy a szakmában maradjon. Szó szerint azért vállaltam munkát, hogy etessem a családomat.

Visszaszólt azoknak is, akik kritizálják: 

A fenébe is, remélem, soha nem kerülsz olyan helyzetbe, mint én. Egy egész családról gondoskodom, és egy csomó más emberről, akik tőlem függenek.

via Famle First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek