Starity

Kevin Feige elárulta, hogy áll a negyedik Pókember

2024. július 21. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Marvel vezetője, Kevin Feige új részleteket osztott meg az MCU két legjobban várt új projektjével kapcsolatban – Tom Holland negyedik Pókemberéről és az X-Men bemutatásáról.

hirdetés

Kevin Feige, a Marvel vezetője Tom Holland negyedik Pókember-filmjéről és az X-Men visszatérésről beszélt a Marvel univerzumba. Már három éve, hogy Holland utoljára magára öltötte Pókember ruháját a Nincs hazaút című filmben, amelyben a korábbi Pókemberek, Andrew Garfield és Tobey Maguire is szerepeltek. 

Egy interjúban Feige néhány izgalmas újdonsággal szolgált a filmmel kapcsolatban. Arról is beszélt, hogy milyen X-Meneket láthatunk majd belépni az univerzumba a továbbiakban.

A Gizmodonak nyilatkozva megerősítette, hogy a Pókember 4. filmje fejlesztés alatt áll.

Amy [Pascal, aki több Pókember-film producere] és én dolgozunk rajta. Vannak íróink, akik viszonylag hamarosan szállítanak nekünk egy vázlatot

- mondta.

Egy dologban lesz változás a filmmel kapcsolatban: a rajongók ezúttal valószínűleg nem Jon Wattsot fogják látni a rendezői székben. Ő rendezte Holland mindhárom önálló filmjét a franchise-ban.

Szeretjük Jont. Jon a valaha volt három legjobb Pókember-filmet készítette nekünk. Most rengeteg dolga van. Szóval valószínűleg keresni fogunk valaki mást, már csak azért is, mert elfoglalt

 - magyarázta Feige a CinemaBlendnek.

Amikor a mutánsok érkezéséről kérdezték, azt mondta, hogy nagyon nehéz lesz eldönteni, hogy mely hősök szerepeljenek majd.

Rengeteg nagyszerű X-Men karakter van a Deadpool & Rozsomák filmben. Rengeteg nagyszerű X-Men karakter van az X-Men filmek összes Fox verziójában. És van egy csomó nagyszerű X-Men karakter, akik még sosem kerültek a nagyvászonra. Úgyhogy azt hiszem, ahogy mindig is igyekszünk, ahogyan a Sonyval kötött megállapodásunkban is tettük a Pókember esetében, valószínűleg olyan karakterek keverékét fogod látni, akiket már láttál, és olyanokat, akiket még sosem.

Hozzátette, hogy már alig várja, hogy „annak a világnak a szappanopera-elemeit” bevezesse az MCU-ba.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek