Starity

Timothée Chalamet kibírhatatlan?

2024. július 21. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Bennfentesek szerint Timothée Chalamet az új filmjének kulisszái mögött paranoiás dívaként viselkedett.

hirdetés

Timothée Chalamet imidzséhez hozzátartozik a kedves, visszafogott fiú szerepe, de talán nem is olyan aranyos valójában, mint amilyennek tűnik. A filmiparban dolgozó bennfentesek, akik együttdolgoztak Chalamet-vel a készülő Bob Dylan-életrajzi filmen, azt állítják, hogy a feltörekvő szupersztár valójában egy dühöngő „díva”. A júniusban befejeződött forgatásról a stáb több tagja a DailyMail.comnak arról beszélt, hogy mérgező volt a hangulat, főleg a fiatal színész miatt.

[Chalamet] hiperparanoiás volt. Nem volt szabad szemkontaktust felvennünk vele, vagy bemutatkoznunk neki

- mondta egy stábtag.

Egyszer Chalamet állítólag dührohamot kapott, és leszidott egy alacsony beosztású produkciós asszisztenst, aki a 2024. április 8-i napfogyatkozásról készített képet, amibe véletlenül belekerült a színész is. A produkció biztonsági őre „átkutatta a telefonját, és rávette, hogy törölje az összes fotót” - állította a bennfentes. Alig 20 perccel később Chalamet arra kényszerítette a film producereit, hogy küldjenek egy határozott hangvételű e-mailt az egész stábnak, amelyben megtiltottak „mindenféle mobilhasználatot” a főszereplő közelében.

A produkciós asszisztens pánikba esett, hogy ki fogják rúgni

- mondta a forrás. Aki szerint forgatáson a biztonságiak mindenkit megfenyegettek, aki Chalamet közelében telefonált, még akkor is, ha a telefon használata kellett a munkájukhoz. Ezenkívül Chalamet utálta, amikor a stáb a próbákat nézte, és különös utálatot táplált a „beugró” színészek iránt, akik segítettek a világítási részlegnek finomhangolni a színészeket.

Chalamet egyszer még egy mosdós lakókocsit is lefoglalt magának az utolsó pillanatban, ami hatalmas sorokat és hosszú várakozást okozott a 120 háttérszínész és több mint 150 fős stáb között. 

A DailyMail azonban megkeresett egy másik stábtagot is, aki tagadta a korábbi állításokat. 

Nagyon gyakori, hogy a főszereplők saját mosdót kapnak

- mondta a második forrás. 

Azt is cáfolta, hogy Chalamet-vel nem lehetett felvenni a szemkontaktust, vagy, hogy bárkit is kirúgott volna a forgatásról, hozzátette, hogy a produkció munkatársai mondhatták azt az embereknek, hogy ne közelítsék meg a színészeket, amíg próbálnak vagy forgatnak. A forrás nem tagadta, hogy a fotózást megtiltották, és ragaszkodott ahhoz, hogy ez „bevett gyakorlat” a filmiparban. 

A mérgező környzetről szóló hírek nemcsak Chalamet-ről, szóltak, hanem a rendezőről is James Mangoldról.  

Az egyik legkevésbé profi és legmérgezőbb díszletet vezette, ahol valaha is voltam. Tele volt becsmérlő megjegyzésekkel

- mondta róla egy stábtag. 

via DailyMail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek