Starity

Jordin Sparks nagykorú lett

2010. december 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban a 21. életév jelenti a nagykorúságot, így a mai naptól Jordin is elmondhatja, hogy ő bizony felnőtt lett.

hirdetés
Jordin Sparks nagykorú lett

Jordin Brianna Sparks 1989. december 22-én látta meg a napvilágot, így igazi karácsonyi ajándék lehetett a szüleinek. Éneklés iránti szenvedélye már 3 évesen megmutatkozott, amikor megnyerte első díját. 

A sikert a 2007-es American Idol című műsor hozta meg számára – s ezt úgy nyerte meg, hogy soha nem szerepelt a lehetséges kiesők között.

Tinisztárként robbant be a köztudatba Jordin Sparks című albumával, és mára már felnőtt előadóvá vált. 

Olyan dalok fűződnek hozzá, mint a No Air (ft. Chris Brown), a One Step at a Time, a Tattoo, a Battlefield vagy éppen az S.O.S (Let the Music Play). Töretlen sikerét bizonyítja, hogy minden kislemeze rögtön bekerült a Billboard Top 10-be.

Karrierje alatt sosem volt botránya, és rajongóival is szorosan ápolja kapcsolatát. Legfontosabb mottója, amire építi életét: „Légy önmagad, és soha ne add fel!”

Ma este az énekes- és színésznő hatalmas bulit tart, ahova jeggyel bárki bemehet, 18 év felett.

Ezúton boldog születésnapot Jordinnak! Aki szeretné, az itt is felköszöntheti az énekesnőt.
  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek