Starity

Shannen Doherty a haláláig harcolt azért, hogy véget érjen a házassága

2024. július 22. 18:06   |   Szerző: Four

A súlyos betegséggel küzdő színésznő az utolsó percig harcolt azért, hogy elválhasson.

hirdetés

Shannen Doherty békében hunyt el múlt hétvégén a malibui otthonában, szerettei körében - akik azonban attól tartottak, hogy a színésznő exe ráteheti a kezét Doherty vagyonára. 

A Bűbájos boszorkák sztárja ugyanis a halála előtti utolsó órákban írta alá a válási papírokat, mert nem számított rá, hogy ilyen rohamosan fog romlani az állapota. A hivatalos dokumentumok így a halála estéjén még nem voltak érvényesek. 

Tudtuk, hogy nagyon rossz a helyzet. Nagyon keményen küzdött, és ez annyira nem fair... Shannen meghalt, mielőtt a papírokat lepecsételhették volna a bíróságon. Csakis azt szerettük volna, hogy teljesüljön az utolsó kívánsága - hogy elvált nőként mondjon búcsút nekünk. 

- mesélte a Page Sixnek az egyik barátja. 

A TMZ információi szerint végül egyébként teljesült a színésznő kívánsága: egy családjogi ügyekkel foglalkozó bíró hétfőn, Shannen halála után véglegesítette a döntést annak ellenére, hogy ez nem bevett szokás. 

Doherty legutoljára úgy nyilatkozott exéről, Kurt Iswarienkóról, hogy szerinte a férfi "a halálára vár, hogy ne kelljen feleségtartást fizetnie neki". 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek