Starity

Deadpool & Rozsomák: így adott engedélyt arra Madonna, hogy megszólaljon az egyik dala a filmben

2024. július 22. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnőnél megjelent az egész stáb, hogy engedélyt kérjenek tőle a dal felhasználásához.

hirdetés

Ryan Reynoldsnak és Hugh Jackmannek bizony nem mindennapi feladatot kellett teljesítenie a Deadpool & Rozsomák készítésekor. A két híresség produkciójában ugyanis felcsendül Madonna 1989-es slágere, a "Like A Prayer" - ehhez pedig engedélyt kellett kérniük az énekesnőtől. 

A duó Shawn Levy rendezővel kiegészülve személyesen látogatta meg Madonnát, hogy az áldását kérjék, és Levy szerint olyan volt, "mintha egy uralkodóval találkoztak volna." 

Szögezzük le a tényt, hogy a csapata nem szokott engedélyt adni - hogy Madonna nem adja ki csak úgy a kezéből a dalait, főleg nem az említett szerzeményt. 

- nyilatkozta Reynolds, majd így folytatta: 

Nagy dolog volt, hogy megkértük, és még inkább, hogy engedélyt kaptunk. Meglátogattuk, megmutattuk neki, hogyan használnánk a dalt, mikor és mire. 

Ryan szerint az énekesnő nem csak, hogy igent mondott a kérésükre, de adott nekik egy remek tanácsot is, ami később "tökéletesen bevált", mert még jobb lett tőle az a bizonyos jelenet. 

Volt egy irtó jó tanácsa. Megnézte a jelenetet, és nem viccelek, elárulta, hogy szerinte mit kellene csinálnunk. És őrület, de teljesen igaza volt. 

- mondta. 

A Deadpool & Rozsomák július 25-én jelenik meg a mozikban, ide kattintva látható a legfissebb szinkronos előzetese. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek