Starity

Henry Cavill terhes barátnője arra vár, hogy a színész megkérje a kezét

2024. július 22. 16:04   |   Szerző: Four

A színész egyelőre még nem szánta el magát, hogy feltegye a nagy kérdést.

hirdetés

Henry Cavill idén áprilisban jelentette be, hogy apa lesz - három évvel azután, hogy hivatalosan is felvállalta a kapcsolatát Natalie Viscusóval. 

A színész ismerősei szerint azonban hiába határozták el magukat a családalapításra, egyelőre csak Natalie szeretné, hogy hivatalosan is kössék össze az életüket. 

Natalie nagyon türelmes, de Henry hollywoodi ismerősei is tudják, hogy Natalie nagyon szeretné, ha hivatalossá tennék a dolgokat egy lánykéréssel aztán az esküvővel. Henry és Natalie már családot alapítanak és közös vállalkozásaik vannak, de Henry fél lábbal még mindig a legényéletét éli, és ragaszkodik hozzá, hogy Angliában és ne Los Angelesben telepedjenek le. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Sok ismeretsége távkapcsolatra korlátozódott, mert Henry túlságosan is élvezi a legényéletét. Ugyanakkor a családja nagyrésze Angliában él, és velük nagyon szoros a kapcsolata. 

- tette hozzá az illető, aki szerint ettől függetlenül nem kizárt, hogy Cavill megkérje szerelme kezét, csak jellemző rá, hogy csigalassúsággal dönt ilyen kérdésekben:

Henry mindent a maga idejében tesz meg, és nagyon óvatos, ha döntéshozásról van szó. Ez azonban nem magyarázza, hogy miért nem határozta el magát még Natalie-val kapcsolatban, aki nyilván nagyon szeretné, ha ez megtörténne. Natalie elég magabiztos, de Henry elképesztő lassú tud lenni, ami kissé nyugtalanítja őt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek