Starity

Ebbe a híres énekesnőbe zúgott bele Harry Styles

2024. július 22. 12:12   |   Szerző: Four

A One Direction egykori tagjának már régóta nagyon bejön az ikonikus énekesnő.

hirdetés

Harry Styles csak nemrég szakított a barátnőjével, de máris kinézett magának valakit - ezúttal azonban nem valószínű, hogy viszonzásra talál a szerelme. 

A Life & Style bennfentese szerint Styles teljesen odavan Shania Twainért, és folyton arról beszél a barátainak, hogy a híresség megtestesíti számára az álomnőt. Twainnel az utóbbi években nagyon elismerően nyilatkoztak egymásról, illetve 2022-ben a Coachella zenei fesztiválon együtt léptek fel és szinte pattogtak köztük a szikrák. 

Harry csodálja Shaniát, aki nyilvánvalóan nagyon boldog házasságban él, és ezt tiszteletben tartja. Viszont nem tudja megállni, hogy ne flörtöljön vele. Shaniát is lenyűgözte Harry, és szerinte egy imádnivaló, nagyon tehetséges ember, aki megérdemli a sikert, amit elért. Rengeteg dologról szoktak beszélgetni: divatról, dalszerzésről, és még a karrierjükkel kapcsolatban is adtak egymásnak tanácsot. Szeretnének többször együttműködni, nem csak egy fellépés erejéig.

- mesélte az illető, majd így folytatta:

Tényleg szikrázik köztük a levegő, ha arról van szó, hogyan látják a zeneipart és az életet. Harry folyton arról beszél, milyen csodálatos és édes Shania. Nyíltan vállalja, hogy szeretne valaki olyat, mint ő, és ha egyszer Shania szingli lesz, akkor mindent megadna azért, hogy kapjon tőle egy esélyt. 

Az 58 éves énekesnő 2011 óta él házasságban második férjével, Frédéric Thiébaud-val, Harry viszont májusban szakított Taylor Russell-lel, egy év randizás után. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek