Starity

Ben Affleck retteg Jennifer Lopeztől?

2024. július 22. 17:05   |   Szerző: Four

Az ismerősei szerint Ben Affleck tart attól, hogy mi lesz J.Lo-val a válásukkor.

hirdetés

Ben Affleckkel kapcsolatban sokaknak feltűnt, hogy bár már jóideje nem mutatkozott együtt a feleségével, Jennifer Lopezzel, a karikagyűrűjét rendszeresen hordja. 

Az egyik ismerőse szerint ennek az lehet az oka, hogy Affleck retteg attól, hogy ha esetleg elmérgesednek köztük a dolgok, akkor Lopez tönkreteszi őt a válás során. 

Ben sosem várta, hogy J.Lo tökéletesen elfogadja a szakítást. Tudta, hogy nagyon nehezen fogja viselni, de ahogy telik az idő, egyre jobban aggódik, hogyan fog reagálni, ha hivatalosan is vége lesz a házasságuknak. Csak még idegesebbé tette, ahogy Jennifer ragaszkodott hozzá, hogy viseljék a gyűrűiket, és hogy nagyon kiakadt, amikor elvitte a cuccait a közös házukból. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása, aki szerint az énekesnő nagy valószínűséggel "nem fog csendben távozni" és "egyre feszültebb, ahogy múlik az idő", illetve "azt várja, hogy Ben ugyanúgy tartsa be a játékszabályokat, ahogy ő teszi."

J.Lo szeretné, hogy Ben viselkedjen házasemberként és viselje a gyűrűt, amíg a válás hivatalossá nem válik. Ben próbálja a lehető legtöbb időt távol tölteni Jennifertől, mert nem szeretne újabb vitákat. Úgy érzi, tojáshéjakon lépked és nem tudja, Jennifer mikor fog kitörni. 

Embed from Getty Images

A bennfentes szerint míg Affleck menekül a konfliktus elől, Lopez pont, hogy keresi a lehetősége a vitákra. 

Jennifer mindent megtesz azért, hogy felkeltse Ben figyelmét. Inkább veszekedne, mint hogy ignorálják. Ben próbálja megnyugtatni azzal, hogy viseli a gyűrűt és a legtisztelettudóbb dolgokat mondja róla, de ez nem másítja meg a tényt, hogy igazából megijedt attól, Jennifer mennyire nehezen engedi el a dolgokat. 

- mondta. 

Még az is lehet, hogy egy igazán kemény, Angelina Jolie-Brad Pitt jellegű válás kerekedik a szakításból:

Egyértelmű, hogy elhúzódó csatáról lesz szó, és Ben retteg attól, J.Lo esetében vajon hol a határ. Őszintén szólva nem alaptalan a félelme, mert mindenki tudja, hogy nem igazán lehet büntetlenül szórakozni Jenniferrel, és hogy biztos nem lesz könnyű eset. 

A színész-énekesnőnek valószínűleg az összetört szíve mellett a sértett büszkeségével is meg kell küzdenie: az új lemezét ugyanis, ami egyáltalán nem hozta a várt sikert, a Ben Affleckkel szövődött régi-új románca inspirálta - ami két év után semmivé lett. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek