Starity

Brad Pitt lányának ügyvédje tisztázta a névváltoztatásról szóló híreket

2024. július 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Shiloh Jolie ügyvédje tisztázta a névváltoztatásról szóló hamis híreket, és „fájdalmas eseményekről” beszélt, amelyek a döntéshez vezettek.

hirdetés

Shiloh Jolie nemrég a névváltoztatás mellett döntött, elhagyva az apja, Brad Pitt nevét a korábban kötőjeles vezetéknevéből.

Angelina Jolie 18 éves lánya két hónappal ezelőtt nyújtotta be törvényesen, hogy elhagyja a Pittet a vezetéknevéből, és a névváltoztatás részleteit a Los Angeles Times hozta nyilvánosságra. Egyes hírek szerint Shiloh „hirdetést” adott fel, hogy bejelentse a változást, és most az ügyvédje megszólalt, hogy tisztázza a változásról szóló hamis híreket.

Shiloh Jolie nem adott ki „hirdetést”, amelyben bejelentette volna a névváltoztatást, és minden sajtóhír, amely erről beszámol, pontatlan

- mondta Peter Levine ügyvéd az Entertainment Weeklynek.

Shiloh ügyvédjeként kötelességem közzétenni egy jogi közleményt, mert a kaliforniai törvények ezt megkövetelik mindenkitől, aki meg akarja változtatni a nevét. Ezt a jogi közleményt a Los Angeles Timesban tettem közzé, ahogyan az kötelező.

Megdorgálta a médiát, amiért nem tudott erről a törvényről:

A médiának óvatosabbnak kellene lennie a tudósításokban, különösen, amikor egy olyan fiatal felnőttről tudósít, aki fájdalmas események után önálló és jelentős döntést hozott, és csupán a jogi folyamatot követi

- tette hozzá utalva arra, hogy valamilyen fájdalmas esemény miatt hozta meg Shiloh a döntését. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek