Starity

Ezért nem tartja a kapcsolatot a családjával Hailey Bieber

2024. július 23. 18:06   |   Szerző: Four

A modell interjúban vallott arról, hogy nem áll közel a családjához, és nem igazán beszél velük.

hirdetés

Hailey Bieber nemrég egy interjúban elárulta, hogy már nem igazán tartja a kapcsolatot a családjával. A Page Six szerint mindez a modell családtagjainak megkérdőjelezhető viselkedése miatt történhetett. 

Hailey-nek egy nővére van, Alaia, akivel feltehetően azóta nem igazán beszél, hogy a lányt februárban letartóztatták bántalmazás és birtokháborítás miatt, miután állítólag részegen hozzávágta a használt tamponját egy bár alkalmazottjához. 

Nagybátyja, Alec Baldwin körül 2021-ben robbant ki hatalmas botrány (korábban viszont arról cikkeztek sokat, hogy Alec felesége, Hilaria csak tetteti, hogy spanyol származású), miután a Rust című filmje forgatásán valahogy éles fegyver került a kezébe és egy jelenet készítése során akaratán kívül halálos lövést adott le az egyik operatőrre. Az ügy épp pár napja zárult le, miután ejtették a vádat és nem találták bűnösnek Baldwint a tárgyalás során. 

Hailey apja, Stephen Baldwin pedig valószínűleg azzal húzta ki a gyufát, hogy idén Instagramon egy rejtélyes üzenetben arra kérte Bieberék rajongóit, imádkozzanak a házaspárért - ez pedig sokakat arra engedett következtetni, hogy gond van a házasságukkal. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

baba anyaság bieer
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek