Starity

Nagy változás történhet Jessica Biel és Justin Timberlake házasságában

2024. július 23. 21:09   |   Szerző: Four

A két híresség ismerőse szerint Jessica gyökeresen megváltoztatná az életüket.

hirdetés

Jessica Biel úgy érzi, eljött az ő ideje, és szívesen visszatérne a színészi munkáihoz teljes állásban. A színésznőnek két fia született Justin Timberlake-től, Silas és Phineas - és az ismerősei szerint örülne neki, ha ezúttal Justin maradna otthon a gyerkekekkel. 

Imádta, hogy milyen figyelmet kapott az idei Met-gálán. Ez nagy szó volt számára, és bizonyította, hogy nincs szüksége Justinra, egyedül is nagy durranás tud lenni. Az új sorozata nagyszerűen fut, és izgatott, hogy újra munkába állhatott, mert imádja a foglalkozását. Külön energiát fektet abba, hogy Justin nélkül is lássák, mert mindig zavarta, hogy az emberek leginkább Mrs. Timberlake-nek könyvelték el. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy mielőtt 2007-ben összejött Justinnal, eléggé felfelé ívelt a karrierje. Óriási sorozatsztár volt, a Revlon arca, a Tiffany's nagykövete. Mielőtt összeházasodtak, elkezdett berobbanni a karrierje. Jessica már látja, nem volt okos döntés, hogy mindezt hagyta háttérbe szorulni csak azért, mert szerelmes volt. De most szeretne visszatérni és folytatni a karrierjét. 

Az illető szerint Jessica úgy érzi, "most van top formában":

Csodálatosan néz ki, és szexibb mint valaha. Szeretne esélyt kapni arra, hogy most az egyszer ő legyen a kenyérkereső, és amint véget ér Justin turnéja, azt tervezi, hogy a férje maradjon otthon a gyerekekkel, amíg ő újra meghódítja Hollywoodot. 

Valószínűleg az is nyomós ok a színésznő döntésében, hogy Timberlake újabb nagy botrányba keveredett nemrég: ittas vezetés miatt letartóztatták, és az ismerőseik szerint Bielnek elege van abból, hogy a férje "nem bír magával, ha bulizik."

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek